Köpa matjord i Karlshamn

När man ska köpa matjord i Karlshamn finns det ett helt gäng med företag att vända sig till. För att komma fram till vilket man vill använda kan det vara vettigt att ta in offerter från de olika alternativen och dessutom jämföra kvalitén på jorden, samt om de kör ut jorden direkt till ens hemadress och vad det kostar. Som sagt, ta in en offert från olika företag och hör efter med dina nära och kära om de har hört något om hur företaget är.

Stora företag kan kännas säkrare, men också dyrare, medan små företag kännas mer osäkra men kanske är ett något billigare alternativ. Det finns många ställen som man kan köpa matjord Karlshamn på. Men när du är ute och letar ska du komma ihåg att inte tumma på kvaliteten.

Närmare titt på företagen

  • Mörrums Gräv AB erbjuder bl.a. leverans av matjord, singel, makadam och grus i hela Blekinge, vilket då innebär att de garanterat levererar matjord till Karlshamn. De erbjuder även entreprenad och transporttjänster såsom markarbeten vid byggnation, grävning för infiltration m.m. Deras kunder är idag både stora företag, kommuner och privatpersoner.
  • Johanssons Schakt o. Transport AB, Rolf erbjuder tjänster inom det mesta som gäller mark, bl.a. försäljning av matjord.
  • Mark & Bygg är en kombinerad bygg- och markbutik och säljer både byggvaror och jord, singel, grus m.m. De har dock inte den lättaste hemsidan att navigera på, så det är svårt att få fram information.
  • Ballast har alla sorters produkter för alla typer av markarbeten i alla material. De tillhör NCC Road, så de är stora och väletablerade.